Dolce Gusto kávéfőző alkatrész

Kedvenc kávénk nélkül aligha indulhatna zökkenőmentesen a reggel, ezzel mind egyetérthetünk.

Sokan beleszerettek a pár éve Magyarországra is berobbant Dolce Gusto kávéfőző gépekbe, mókás formájuk, a finom, és változatos kapszulás kávé, és egyszerű működésük miatt. A Dolce Gusto valóban nagyon felhasználóbarát, egy bekapcsoló gombon, és egy indítókaron kívül semmi nincs rajta, így könnyű rájönni a működésére még magunktól is, a kapszulás megoldás pedig az ürítést teszi egyszerűvé.

Dolce Gusto kávéfőző alkatrész beszerzése

De mi van akkor, ha valamiért már nem úgy szuperál a kedvenc kávéfőzőnk, ahogy azt elvárnánk tőle?

Az ilyen gépek esetében sok minden okozhat problémát, s ennek sokszor csak szétszereléssel, szervizben lehet utánajárni. Vannak azonban tényezők, amelyek befolyásolhatják a kávégép állapotát, ilyen például a vízkő.

Mivel Magyarország híres a rendkívül kemény vízéről, így nem is csoda, ha nálunk jobban kell törődni a vízkövesedés megelőzésével, mint más Európai országokban. Nem szerencsés körülmény, de sajnos nem tudunk ellene mit tenni. Fontos, hogy legalább 2-3 havonta vízkőmentesítsük a készülékünket, mivel ha ezt hagyjuk feledésbe merülni, az alkatrészek tönkremehetnek, s akár az egész gép használhatatlanná válhat.

Szerencsénkre, akár külső, akár belső alkatrész adja meg magát, nem kell rögtön új kávéfőzőben gondolkodnunk, hiszen már rengeteg alkatrészt találhatunk a Dolce Gusto gépekhez is, így tényleg szinte minden problémára van megoldás, költséghatékonyan, egyszerűen.

Dolce Gusto kávéfőző alkatrészeket kereshet a fent található menüben lévő “alkatrész keresés” gombra klikkelve.