Hűtőszekrény üvegpolc

A hűtőszekrények üvegpolcai feladatukat tekintve nem túl komplex megoldások, rájuk rakjuk a tárolni kíván élelmiszereket. Persze ebben az esetben is vannak jobb és rosszabb kivitelezések, elsődleges szempont a tartósság, de ezzel nem is szokott probléma lenni.

A másik már árnyaltabb kérdés, hogy az üvegpolc kialakítását tekintve ujjlenyomatmentes-e avagy sem, apróságnak tűnik, de nagyon is lényeges dolog. Nem csupán arról van szó ugyanis, hogy mennyire látszik meg a kezünk nyoma pakolás közben, hanem az egyéb koszolódásokról is. A speciális anyagból készült üveg felületek sokkal kevésbé piszkolódnak, ami érthető módon egyúttal azt is jelenti, hogy ritkábban kell takarítani.

Hűtőszekrény üvegpolc

Aki takarított már hűtőpolcokat tudja milyen macerás a történet, a szörnyűségek ott kezdődnek, hogy ki kell pakolni mindent a hűtőszekrényből, majd ott folytatódik, hogy ki kell venni a polcot, ami szintén nem túl kényelmes. Kell hozzá némi érzék, hogy egyensúlyozzunk a méretre vágott polccal a készülékben, ezek visszahelyezése még macerásabb, főleg az utolsó darab betétele, ehhez gyakorlatilag már mérnöki pontosság szükségeltetik.

Hűtőgép polc díszléc

Maga a mosogatás is megviseli az emberi idegeket, mert azon kevés dolgok közé tartozik, melyek pont nem férnek bele semmilyen mosogatóba. Mivel kilóg, így folyamatosan forgatni kell, tornászni, hogy el lehessen végezni a műveletet. Az üvegpolc hátránya, hogy üvegből van, így könnyen törik, egy ilyen baleset során le kell cserélnünk egy újabbra a régi üvegpolcot. Megeshet, hogy az üveg díszléce törik el, de ezt is könnyedén pótolhatjuk.

Hűtőgépekhez talál üvegpolcokat a fent megtalálható menüben lévő “alkatrész keresés” gombra kattintva. A keresőben modellszám és gyári alkatrész szám szerint is kereshet.